Oasen skole logo Drammen - vektorisert

Oasen skole logo Drammen - vektorisert

Fra høsten 2022

Oasen skole Drammen

Oasen driver flere kristne friskoler og etablerer nå skole i Drammen. Vi har fritt skolevalg i Norge slik at foresatte står fritt til å velge hvilke skole de ønsker å sende barna sine til. Som kristen skole skiller Oasen seg ut ved at vi har egen læreplan i KRLE-faget som er godkjent av Utdanningsdirektoratet. I de andre fagene brukes samme læreplaner som den offentlige skole. Forskjellen er at ved Oasen skole har lærerne lov til å supplere med bibelske perspektiver på emner der dette er relevant.

Lokalisering

Oasen skole Drammen vil bli lokalisert i nærheten av Drammen travbane.
Lokasjon for Oasen skole Drammen

Om Oasen-skolene

og våre samarbeidsmenigheter i Drammen
Info-møte - Oasen skole Drammen

Hold deg oppdatert

Fyll ut kontaktskjema

Vi holder deg oppdatert per epost.
Fyll ut skjema

Få info på SMS

OS INFOSMS til 2030 nå

informasjonsmøte

Tirsdag 7. desember

Velkommen til informasjonsmøte
i lokalene til Filadelfia Drammen
tirsdag 7. desember kl. 18-19.15.

Info-møte - Oasen skole Drammen