Fagarbeider Oasen skole Strømmme

Ønsker du å jobbe på en kristen grunnskole?

Søk herElektronisk søknadsskjema

Vi har ledig en fast stilling som fagarbeider ved Oasen skole Strømme. Har du lyst til å jobbe i et kristent fellesskap? Er du god på relasjoner og formidling?

Er du den vi søker?

• Du har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider
  • Du har erfaring med barn og unge
  • Du er fleksibel og løsningsorientert
  • Du er en trygg og tålmodig voksen i møte med barn og unges forskjellige behov

Vi kan tilby:

• Fast stilling i 80-100%
  • Lønn etter offentlig regulativ
  • Et svært godt arbeidsmiljø
  • En meningsfull arbeidshverdag
  • Pensjonsordning i statens pensjonskasse

Oasen-skolene er godkjent etter friskoleloven og jobber iht offentlig godkjente læreplaner. I KRLE har vi en egen (og offentlig godkjent) læreplan som gir utvidet fokus på kristen tro.

Alle våre ansatte må kunne identifisere seg med skolenes kristne tros- og verdigrunnlag.

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med rektor Geir Orre på telefon 918 83 262.

Søknadsfrist snarest.

Om arbeidsgiveren
Oasen-skolene består av Oasen skole Birkelid (Kristiansand Øst), Oasen skole Mandal, Oasen skole Vågsbygd (Kristiansand Sør), Oasen skole Strømme (Kristiansand Øst), Oasen skole Vennesla og Oasen skole Grenland (Skien). Alle skolene er eid av Oasen skole holding AS.

Søk herElektronisk søknadsskjema