Er du vår neste rektor ved Oasen skole Vennesla?

Søk herElektronisk søknadsskjema

Nåværende rektor skal over i ny funksjon hos skoleeier. Vi har derfor ledig stilling som rektor ved Oasen skole Vennesla fra 1. august 2024.
Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som brenner for at barn og unge skal få en optimal start på livet. Du ønsker å bygge en skole med høy faglig kvalitet, du har et kristent livssyn, og du ønsker å formidle kristne verdier til mennesker rundt deg, i tråd med skolens formål og verdier.

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og du er glad i å legge til rette for dine medarbeideres arbeidshverdag. Du er ikke redd for å ta ansvar eller å forholde deg til andre ledere og aktører som skolen skal samarbeide med.
Erfaring fra ledelse med personalansvar, samt erfaring fra skoledrift er en fordel. Godkjent pedagogisk utdannelse er viktig, og gjennomført rektorutdanning vil også kunne bli tillagt vekt.
Som rektor vil du også jobbe i team med alle Oasen-rektorene. Dette vil gi deg et varmt og godt kollegafellesskap som både kan støtte og hjelpe til når det trengs.
Du må også kunne gi din tilslutning til skolens etiske verdier og retningslinjer.
Rektor rapporterer til skolens styreleder.

Vi kan tilby:

  • En visjon- og verdibasert arbeidsplass
  • Støttende arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale etter et markedsbasert lønnssystem
  • Statens pensjonskasse som pensjonsordning (SPK)

Stillingen har tiltredelse 1. august 2024.

Søknadsfrist: 18. februar. Link til søknadsskjema HER.

Kontaktperson for stillingen:

Om arbeidsgiver (Se video om Oasen skole HER).

Oasen skole Vennesla er en kristen friskole, godkjent under friskoleloven i Norge. Skolen ble startet i 2020 og holder til på Holte i Vennesla. Skolen er eid av Oasen skole holding AS, som igjen er eid av Oasenkirka Søgne, Filadelfia Kristiansand og Hånes Frikirke.

Søk herElektronisk søknadsskjema