Er du vår nye rektor ved Oasen skole Strømme?

Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som brenner for at barn og unge skal få en optimal start på livet. Du ønsker å bygge en skole med høy faglig kvalitet, du har et kristent livssyn, og du ønsker å formidle kristne verdier til mennesker rundt deg,i tråd med skolens formål og verdier.

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og du er glad i å legge til rette for dine medarbeideres arbeidshverdag. Du er ikke redd for å ta ansvar eller å forholde deg til andre ledere og aktører som skolen skal samarbeide med.

Erfaring fra ledelse med personalansvar, samt erfaring fra skoledrift er en fordel. Godkjent pedagogisk utdannelse er viktig, og gjennomført rektorutdanning vil også kunne bli tillagt vekt.

Som rektor vil du også jobbe i team med alle Oasen-rektorene. Dette vil gi deg et varmt og godt kollegafellesskap som både kan støtte og hjelpe til når det trengs.

Du må også kunne gi din tilslutning til skolens etiske verdier og retningslinjer.

Rektor rapporterer til skolens styreleder. NB. Ifm oppstart av vgs høsten 2023 kan det bli endringer i skolens ledermodell.

Vi kan tilby:

  • En visjon- og verdibasert arbeidsplass
  • Støttende arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale etter et markedsbasert lønnssystem
  • Statens pensjonskasse som pensjonsordning (SPK)

Stillingen har tiltredelse 1. august 2022. Søknadsfrist: 24. april. Link til søknadsskjema HER.

Kontaktperson for stillingen (styreleder): oyvind.haugland@oasenskole.no / 952 03 777

Om arbeidsgiver (Se video om Oasen skole HER).

Oasen skole Strømme er en kristen friskole, godkjent under friskoleloven i Norge. Skolen ble startet i 2015 og har ca 150 elever fra 1.-10. trinn. Skolen har også godkjenning for videregående skole med planlagt oppstart høsten 2023. Skolen er eid av Oasen skole holding AS.