God hver dag!

Er dere klare til å sende en søknad?

En søknad til en av Oasen sine skoler forplikter ikke. Når søknaden er innsendt vil dere får en tilbakemelding med tilbud om plass hvis det er ledig, eller info om at dere står på venteliste. Ved Oasen-skolene Mandal, Strømme og Vågsbygd er det ledige elevplasser på alle trinn fra 1.-9. ved skoleåret 2018/ 2019. Ved Oasen skole Birkelid er enkelte klassetrinn fulle.

Etter at dere har mottatt brev med tilbud om skoleplass, blir det opp til dere som foresatte å bestemme om dere velger å ta imot plassen!

Vi håper å høre fra dere!

Søk her!

Ønsker dere mer informasjon?

Alle som ønsker mer informasjon om Oasen-skolene er velkomne til å besøke oss på en helt vanlig skoledag.

Det er viktig at dere tar kontakt med skolen i forkant og avtaler, slik at dere kan få møte klassen og kontaktlæreren på det aktuelle trinnet.

Vi gleder oss til å møte dere!

Kontakt oss!

Antall elever på våre skoler

Birkelid

Mandal

Strømme

Vågsbygd

totalt

Søk om plass

Det er mulig å søke om skoleplass hele året. Vi har inntak av elever til ledige plasser fortløpende.

Følg linken og søknadsskjema til Oasen-skolene vil åpnes i et nytt vindu.

Vennligst pass på at du søker på den skolen dere foretrekker. Skolene står øverst i skjema!

Søk her!

Ofte stilte spørsmål

190 av årets dager!

Her kan du høre flere av rektorene fortelle kort om Oasen skole i en 2 minutters presentasjonsfilm!

HUSK! At ditt skolebarn er på skolen 190 av årets dager! Da er det veldig viktig hva disse dagene fylles med!

Kunnskap på høyt nivå

Kjennskap til Gud som Far, Jesus som Frelser og Den hellige ånd som veileder