Oasen skole Grenland

Om skolen

Vi  ønsker å være en god skole preget av et kristent grunnsyn, stor faglig kvalitet, kreativitet og glede. Vi vil være et godt alternativ til den offentlige skolen. Vi har oversikt og tilpasser skoledagene etter hver enkelt elevs forutsetninger.

Skolen åpnet første gang høsten 2011 og har siden da vokst gradvis inn i de romslige lokalene og miljøet på Stømdal og Gulset. Vi holder til i tidligere skolebygninger og har flotte uteområder.

Image
Et kristent skolealternativSøk her1. mars   Søknadsfrist til hovedopptak Søknadsfrist

Ledige plasser ved Birkelid

Elevtallsramme neste skoleår
Oasen skole Birkelid
Nettversjon
Skoleåret 2020 -21
Klassetrinn123456a+6b789a+9b10Sum
Dagens elevtall februar 202010131819212722213423208
Ledige plasser104405136712566
Ramme/samlet kapasitet20172219264028284628274
Denne elevtallsrammen er vedtatt på styremøte i Oasen skole Birkelid
Dato for styrevedtak:02.12.2019
Vi gjør oppmerksom på at klasser hvor det er få ledige plasser også kan ha søknader inne som ikke er bekreftet.
Vi kan derfor ikke garantere at det er ledig. Vi tar inn elever (etter 1. mars) ut ifra dato for registrert søknad.
Dersom klasser ikke har ledig plass, er det likevel lurt å ta kontakt.
I enkelte tilfeller tar vi ny vurdering, f.eks. på romfordeling etc. Elever kan også flytte/slutte slik at det blir ledig plass. Det er derfor mulig å bli satt opp på venteliste.

Digital Meldingsbok

Via tjenesten Visma Flyt Skole kan du som foresatt både sende melding til skolen, og få oversikt over alle digitale meldinger som har blitt sendt mellom skole og hjem. Les mer om tjeneste ved å klikke på knappen nedenfor.

Les mer
Image

Bestemødre er omtenksomme og rause, ja, rett og slett de beste superheltene en kan tenke seg i hverdagen! Det er jo helt topp!

Her er et av morsdagskortene fra en bestemors kjøkken, som elever har laget på skolen den siste uka!

💛 Send din morsdagshilsen i kommentarfeltet 💛

Takk for hva du tilfører barnas liv! Vi er ikke i tvil om at vi har mange stolte barn, barnebarn og olderbarn på skolen vår.

#morsdag #mor #mamma #bestemor #mormor #besta #oldermor #best #energisk #superhelt #toppen #elskelig #morsom #omtenksom #raus #ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland
...

Vi jobber for at elevenes kreativitet skal få utvikles i alle fag. Samspillet mellom elev og ansatt i skoleoppgaver, og elevene i mellom, er spennende å følge med på, når ulike metoder benyttes for å nå målsettingen med kreativitet som motivator.

Her er et prosjekt fra en klasse på mellomtrinnet, der en by med flere spennende elementer ble resultatet.
...

Sjakk er en populær aktivitet i flere av klassene våre, både blant ungdommene og barna. Kontaktlæreren til denne klassen på barneskolen er blitt kurset pedagogisk i både lære bort sjakk til elevene, og arrangere sjakkturneringer.

I Sjakk lærer elevene om matematikk, komposisjon, sosial kultur og å finne kreative løsninger, selv ved å følge spillereglene. ♟ Sjakk matt!

#ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland #sjakk @magnus_carlsen @sjakkforbundet #sjakkmatt #pedagogisk #skolesjakk
...

Oasen skole Grenland, det er oss det!
Vi gleder oss over nytt navn, ny logo og nye eiere. Sammen har vi mange spennende planer for skolen, så - Følg med! 🥳

Takk til ordfører Hedda for hyggelig hilsen! ☺

#ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland
...

🌞 Gloseprøve i soloppgang!

Når de eldre elevene på barneskolen har engelsk gloseprøve, så er det ikke ren hardpugging av enkeltord som gjelder.

Vi bruker som regel ordene i en sammenheng, i setninger som skal formidle et budskap. Derfor vektlegger lærerne at elevene skal kunne forstå bruken av ordene.

Elevene lærer godt når de også lager glose-setninger selv for å dele situasjoner fra egne liv til sine venner i klassen.

#ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland #soloppgang #blå #blåhimmel #skoledag
...

Luciadagen var helt topp! De yngste elevene dro til elever og ansatte med selvbakte porsjonspakninger med Lussekatter! Luciadangen ble også sunget med "tegn til tale" i alle klasserom 🤩👌

Det er en sann glede å oppleve et slikt samhold på tvers av alder og trinn, hvor elevene heier hverandre frem 🎉

#ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland #lucia #luciadagen #lussekatt #lussekatter #snartjul #juliskien
...

Elever har stått på og bakt masser av Lussekatter! Disse ligger nå klare for Luciadagen i neste uke og elevene gleder seg til å dele ut disse med sang og latter i korridorene.

Vii du lage noen selv? Her er oppskrifta vi brukte på de fleste Lussekattene 😄

200g smør
5dl melk
50g gjær
0,25g safran
1ts salt
2dl sukker
2stk. egg
15dl hvetemel

1stk. egg til pensling
2ss rosiner til pynt
(Til omtrent 30 Lussekatter)

Finn fremgangsmåten hos Matprat!
https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/lussekatter/

#ungiskien #skole #gulset #skien #grenland #telemark #barn #ungdom #gkskole #kristenskole #friskole #oasenskole #osg #oasenskolegrenland @matprat.no #Matprat #lussekatt #lussekatter #lucia #luciadagen #godadvent
...