Skolefritidsordning (SFO)

Oasen-skolene Birkelid, Grenland, Mandal,  Strømme og Vennesla tilbyr SFO. Oasen skole Vågsbygd starter SFO ved behov.

Skolefritidsordningen er et frivillig aktivitets- og omsorgstilbud før og etter skoletid for elevene på 1.-4. trinn og for barn med særskilte behov på 5.-7. trinn.

Det tilbys morgen-SFO fra kl. 07.30 til skolestart, og om ettermiddagene frem til kl. 16.30.

Fra august 2022 innføres en ordning med 12 timers gratis kjernetid for SFO for elever på 1. trinn. Alle detaljene er per i dag ikke helt avklart, men elevene på 1. trinn vil altså få en rimeligere pris enn oppgitt!

Jente-i-sandkasse

Oasen skole - Birkelid

Silje Evenstad
Mobil: 940 01 902
SFO leder (vikar)

Oasen skole - Mandal

Inger Lise Bjørkelid
SFO-leder Mandal
Mobil: 938 35 597

Oasen skole - Strømme

Anita Tangstad
SFO-leder Strømme
Mobil: 482 31 870

Oasen skole - Vågsbygd

Ta kontakt dersom dere har behov for SFO

Oasen skole - Vennesla

Inger Margrethe Nystøl
SFO-leder Vennesla
Mobil: 97797750
Maria Daland
SFO-leder Grenland

SFO Birkelid

Lenn Henrik Hovden
e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: SFO disponerer egne lokaler i 1. etasje av bygg ?

Målet med helsesøsters jobb i skolen er å fremme elevens helse og legge grunnlaget for å forebygge sykdommer og plager senere i livet. Helsesøster samarbeider med hjem, skole og hjelpeapparat.

• SFO Birkelid prisliste

SFO Mandal

e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: SFO disponerer lokalene som også benyttes av småskolen. Her har vi god tilgang til et godt utvalg av materiell og leker.

SFO Mandal

• SFO Mandal prisliste

SFO Strømme

e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: Kontoret er på Frøysland skole og ligger i 1. etasje, under «broa/balkongen» mellom 7 klassene. Jeg er tilgjengelig på Oasen skole etter avtale.

• SFO Strømme prisliste

SFO Vågsbygd