Skolefritidsordning (SFO)

Oasen-skolene Birkelid, Mandal og Strømme tilbyr SFO. Oasen skole Vågsbygd starter SFO ved behov.

Skolefritidsordningen er et frivillig aktivitets- og omsorgstilbud før og etter skoletid for elevene på 1.-4. trinn og for barn med særskilte behov på 5.-7. trinn.

Det tilbys morgen-SFO fra kl. 07.30 til skolestart, og om ettermiddagene frem til kl. 16.30.

Jente-i-sandkasse

Oasen skole - Birkelid

Hanna Puntervold Larsen
SFO-leder Birkelid
Mobil: 907 18 404

Oasen skole - Mandal

Ingfrid Kleveland
SFO-leder Mandal
Mobil: 902 07 884

Oasen skole - Strømme

Anita Tangstad
SFO-leder Strømme
Mobil: 482 31 870

Oasen skole - Vågsbygd

Ta kontakt dersom dere har behov for SFO

SFO Birkelid

Lenn Henrik Hovden
e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: SFO disponerer egne lokaler i 1. etasje av bygg ?

Målet med helsesøsters jobb i skolen er å fremme elevens helse og legge grunnlaget for å forebygge sykdommer og plager senere i livet. Helsesøster samarbeider med hjem, skole og hjelpeapparat.

• SFO Birkelid prisliste

SFO Mandal

e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: SFO disponerer lokalene som også benyttes av småskolen. Her har vi god tilgang til et godt utvalg av materiell og leker.

• SFO Mandal prisliste

SFO Strømme

e-post: karoline.bauer-nilsen(a)mandal.kommune.no

Sted: Kontoret er på Frøysland skole og ligger i 1. etasje, under «broa/balkongen» mellom 7 klassene. Jeg er tilgjengelig på Oasen skole etter avtale.

• SFO Strømme prisliste

SFO Vågsbygd