Oasen skole Vågsbygd

Hva vil jeg huskes for? Hvilke spor vil jeg sette?rektor Leif-Otto

Videoer fra flytteprosessen og åpningen av skolen

Det nærmer seg flytting

Hør rektor Leif-Otto Natvig og lærerne Ingunn Vågsvoll, Lilla Tramm, Ingunn Hellerslien Sundgo...

Last inn flere

En forelders erfaring med skolen vår

Vi er opptatt av at elevene skal trivdes på skolen vår og vi som stab gjør vårt ytterste for at trivsel og læring blant elevene er best mulig.

Ei mor sier om sitt møte med Oasen skole Vågsbygd:

«Skole er skole med alle sine gleder og utfordringer. Likevel opplever vi at å ha fokus på kristne verdier slik Oasen skole har, er et stort pluss i skolehverdagen! Og så er det godt å merke hvor mye de ansatte står på og vil det beste for elevene.» - Kristin

Oasen skole Vågsbygd har løpende inntak av nye elever hele skoleåret. Bli bedre kjent med oss her på nettsiden vår, følg oss gjerne på Facebook (Oasen skole Vågsbygd) eller kontakt oss for å komme på besøk!

Ønsker du å søke om plass?

Søknadsfrist for hovedinntak er 1. mars. Oasen skole Mandal og Strømme skal bli en 1.-10.trinn skole. For høsten 2016 tar vi imot søknader fra 1.-7. trinn på begge skolene (men oppstart av 7. trinn i Mandal avhenger av antall søkere). Her kan du laste ned søknadsskjema i pdf-format. Husk å lagre skjemaet på Pc'en din før du begynner å fylle det ut.

søknadsskjema

Ofte stilte spørsmål