Oasen skole Vågsbygd

Et godt sted å være for min sønn!Kristin, mor til elev

Oasen skole Vågsbygd

Hva vil jeg huskes for? Hvilke spor vil jeg sette?rektor Leif-Otto

Snart nytt skoleår!

Det er kommet inn flere søknader for skoleåret 2018/2019 og vi forventer at vi også neste år får ei flott elevgruppe!

Heldigvis har elever trivdes på skolen dette første året, og vi som stab vil gjøre vårt ytterste for at trivsel og læring blant elevene er best mulig også i fremtiden.

Ei mor sier om sitt møte med Oasen skole Vågsbygd:

«Nå har sønnen min gått et skoleår ved Oasen skole Vågsbygd. Skole er skole med alle sine gleder og utfordringer. Likevel opplever vi at å ha fokus på kristne verdier slik Oasen skole har er et stort pluss i skolehverdagen! Og så er det godt å merke hvor mye de ansatte står på og vil det beste for elevene.» - Kristin

Oasen skole Vågsbygd har løpende inntak av nye elever frem til skolestart i august. Bli bedre kjent med oss her på nettsiden vår eller kontakt oss for å komme på besøk!

Mediedekning nyetablering

Intervju av elev
NRK Sørlandet

NRK Sørlandet kom på besøk første skoledag for elevene ved Oasen skole Vågsbygd.

"Mange hadde store forventninger til skolen som har plass til 280 elever."

NRK reportasje
Fædrelandsvennen

Fædrelandsvennen kom også på besøk første skoledag. Denne artikkelen krever abonnement for å leses i sin helhet.

"Her lærer barne å være snille mot hverandre."

FVN reportasje

Rektor Oasen skole Birkelid, Hilde Grimm
Nyetablert skole!

Oasen skole Vågsbygd er den nyeste Oasen-skolen, men oppstart august 2017. Vi gleder oss over å være i gang, og har god plass til flere!

Rektor Oasen skole Birkelid, Hilde Grimm
    Ungdomstrinnet

Høsten 2017 startet vi opp med 8. trinn ved skolen. Nå skal snart disse elevene opp på 9. trinn, og vi gleder oss til å ha både 8. og 9. trinn på skolen vår!

Ønsker du å søke om plass?

Søknadsfrist for hovedinntak er 1. mars. Oasen skole Mandal og Strømme skal bli en 1.-10.trinn skole. For høsten 2016 tar vi imot søknader fra 1.-7. trinn på begge skolene (men oppstart av 7. trinn i Mandal avhenger av antall søkere). Her kan du laste ned søknadsskjema i pdf-format. Husk å lagre skjemaet på Pc'en din før du begynner å fylle det ut.

søknadsskjema

Ofte stilte spørsmål