Sommerhilsen fra en avtroppende rektor!

Et skoleår er over, og for et innholdsrikt skoleår det har vært! Ny ledelse ved skolen, nytt navn på skolen, endelig feiring av at skolen har hatt 10-årsjubileum og vi er i full gang med å bygge ny skole! En flott avslutningsfest for 10. trinn har vi hatt, og det var med stolthet vi kunne sende dem videre ut i livet!
Men så er det jo hverdagene det er flest av, dager med norsk, matte, naturfag og så mye mer. Vennskap bygges og  sosiale treff, sjakkturnering og andre aktiviteter har vært gjennomført. Jeg er takknemlig for å ha vært en del av dette! Gudstjeneste i Gulset kirke siste skoledag ble en flott avslutning på skoleåret! Det har vært noen vemodige dager i det siste når jeg har truffet foresatte, elever, ansatte og andre samarbeidspartnere for siste gang som rektor ved Oasen skole Grenland! Tusen takk til alle dere som har vært med på å gjøre dette året til et så godt år for skolen, og ikke minst for meg! Det har vært travelt, spennende, utfordrende, lærerikt, men mest av alt en glede å lede skolen dette året! Jeg er trygg på at skolen er i gode hender med Eirik Fjeld som rektor og Bente Lillevold som inspektør fra august av! Så kommer jeg til å følge med skolen og glede meg over nytt bygg og alt annet som ligger foran!  Jeg anbefaler skolen på det varmeste!  Det er ledige plasser selv om det nærmer seg fullt på noen trinn, så det er bare å ta kontakt på grenland@oasenskole.no gjennom sommeren om dere ønsker mer informasjon om skolen! 

Med dette takker jeg for meg og ønsker dere alle en velsignet god sommer og alt godt for neste skoleår!

Hilsen avtroppende rektor Snefrid S Aateigen