God sommer fra oss på Birkelid

Nok et innholdsrikt skoleår er over! Aktiviteten har stilnet på skolen og de fleste har tatt en velfortjent ferie. De av oss som fremdeles er på jobb fyller dagene med avslutning av oppgavene for dette skoleåret og forberedelser til neste skoleår. For Snefrids del er det første året som rektor ved Oasen skole Birkelid gjennomført. Det har vært fint å bli kjent med så mange flotte elever, foreldre og ansatte! 

De siste ukene har skolehverdagen vært preget av alt fra eksamen og høytidelig avslutningsfest for 10. trinn, klasseavslutninger, idrettsdag, turer, Oasen Olympiske leker, rydding og mye mer. Det er fint å se all aktivitet og godt samspill mellom elever, ikke minst å se de eldste elevene være gode forbilder og ta så godt vare på de yngre elevene! Siste skoledag ble det også en solid seier 3-0 til elevene i årets fotballkamp mot lærerne! 

Det er alltid både fint og vemodig å sende 10. trinn videre i livet! De har fått med seg mange gode ord på veien og da ansatte sang velsignelsen for dem siste skoledag, var det mange både voksne og elever som måtte tørke tårene. Det var også fint å få besøk av en stor gjeng med fjorårets 10. klassinger som kom og var sammen med oss siste skoledag! 

Etter sommerferien gleder vi oss til å ta imot 21 spente 1. klassinger samt flere andre nye elever! Førsteklassingene har allerede vært innom skolen flere ganger, så helt ukjente er de heldigvis ikke. 

Noen klasser er fulle, men blant annet på 1. og 8. trinn har vi noen få ledige plasser. Det er mulig å sende søknad om skoleplass i sommer, og er det noe du lurer på i forhold til skoleplass hos oss, så send mail til birkelid@oasenskole.no.

Jeg ønsker dere alle en god sommer og hilser med versene i Jeremia 29.11:
For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.