Er du vår nye rektor ved Oasen skole Birkelid?

Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som brenner for at barn og unge skal få en optimal start på livet. Du ønsker å bygge en skole med høy faglig kvalitet, du har et kristent livssyn, og du ønsker å formidle kristne verdier til mennesker rundt deg, i tråd med skolens formål og verdier.

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og du er glad i å legge til rette for dine medarbeideres arbeidshverdag. Du er ikke redd for å ta ansvar eller å forholde deg til andre ledere og aktører som skolen skal samarbeide med.

Erfaring fra ledelse med personalansvar, samt erfaring fra skoledrift er en fordel. Godkjent pedagogisk utdannelse er viktig, og gjennomført rektorutdanning vil også kunne bli tillagt vekt.

Som rektor vil du også jobbe i team med alle Oasen-rektorene. Dette vil gi deg et varmt og godt kollegafellesskap som både kan støtte og hjelpe til når det trengs.

Du må også kunne gi din tilslutning til skolens etiske verdier og retningslinjer.

Rektor rapporterer til skolens styreleder.

Vi kan tilby:

  • En visjon- og verdibasert arbeidsplass
  • Støttende arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale etter et markedsbasert lønnssystem
  • Statens pensjonskasse som pensjonsordning (SPK)

Stillingen har tiltredelse 1. august 2022.

Søknadsfrist: 23. mars. Link til søknadsskjema HER.

Om arbeidsgiver (Se video om Oasen skole HER).

Oasen skole Birkelid er en kristen friskole, godkjent under friskoleloven i Norge. Skolen ble startet i 2002 og har ca 240 elever fra 1.-10. trinn. Skolen er eid av Oasen skole holding AS.