Er du vår rektor i Drammen?

Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som brenner for at barn og unge skal få en optimal start på livet. Du ønsker å bygge en skole med høy faglig kvalitet, du har et kristent livssyn, og du ønsker å formidle kristne verdier til mennesker rundt deg, i tråd med skolens formål og verdier.

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og du er glad i å legge til rette for dine medarbeideres arbeids-hverdag. Du er ikke redd for å ta ansvar eller å forholde deg til andre ledere og aktører som skolen skal samarbeide med.

Erfaring fra ledelse med personalansvar, samt erfaring fra skoledrift er en fordel. Godkjent pedagogisk utdannelse er viktig, og gjennomført rektorutdanning vil også kunne bli tillagt vekt.

Som rektor vil du også jobbe i team med alle Oasen-rektorene. Dette vil gi deg et varmt og godt kollegafellesskap som både kan støtte og hjelpe til når det trengs.

Du må også kunne gi tilslutning til skolens etiske verdier og retningslinjer.

Rektor rapporterer til skolens styreleder.

Vi kan tilby:

  • En visjon- og verdibasert arbeidsplass
  • Støttende arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale
  • Statens pensjonskasse som pensjonsordning (SPK)

Stillingen har oppstart 1. august 2022, men hvis mulig er det ønskelig med en delvis ansettelse fra mai 2022. Siden dette er en oppstart vil det også være naturlig med frivillig involvering så snart avtale om ansettelse er inngått.

Kontaktperson for stillingen: 

Link til søknadsskjema HER. Søknadsfrist: Snarest!

Om arbeidsgiver – Se video om Oasen skole HER.

Oasen skole Drammen er en kristen friskole, godkjent under friskoleloven i Norge, med planlagt oppstart i Drammen august 2022. Oasen skole holding står bak alle Oasen-skolene, noe som også inkluderer støtte, oppfølging og fellestjenester til alle skolene.