Ny rektor ved Oasen skole Birkelid

Det er med stor glede vi kan informere om at Snefrid Aateigen har takket ja til stillingen som rektor ved Oasen skole Birkelid! Som kjent går rektor Mari Kolltveit over i ny stilling i Oasen skole Holding, og så blir det altså Snefrid Aateigen som overtar stafettpinnen 1. august 2022.

Det er en erfaren lærer og skoleleder som kommer tilbake til Birkelid. Etter noen år i kommunal skole, begynte Snefrid å jobbe for Oasen skole allerede i august 2003, da skolen flyttet fra Mjåvann til Birkelid.  

Skoleåret 2016-17 ble Snefrid utfordret til å gå inn som lærer og inspektør ved nystartet Oasen skole Strømme. Året etter fungerte hun som vikarierende rektor, og i årene 2018-21 har hun styrt skuta på Strømme. Inneværende skoleår har Snefrid vært rektor for en kristen friskole i Skien som ila skoleåret har skiftet eier og blitt Oasen skole Grenland. Det siste året har hun altså vært ukependler og utført en krevende jobb på en imponerende måte. 

Snefrid deler gladelig fra sin erfaring etter snart 30 år i skoleverket, hvor flere av årene har vært som rektor.

– Jeg gleder meg til oppgaven som rektor ved Oasen skole Birkelid, men er også veldig spent! En stor positiv faktor er at jeg kommer til en stab med så utrolig mye viktig kompetanse! Det gjorde det lettere å takke ja til denne utfordringen, sier Snefrid.