– På Oasen skole blir jeg sett

Vågsbygd: Det yret av barn og voksne da Oasen skole Vågsbygd arrangerte åpen skolefest for alle som ønsket å bli bedre kjent med skolen. Barna kunne velge mellom mange gøye aktiviteter som ble arrangert av en fin gjeng ungdommer som hadde tatt turen fra Filadelfias Bibelskole. 

De voksne fikk være med på en stemningsfull samling der rektor Leif-Otto Natvig grep mikrofonen og delte to sanger med oss. Daglig leder i Oasen-skolene, Øyvind Haugland, ba en lærer, en forelder og en tidligere elev dele litt av deres opplevelser ved Oasen skole. 

Ingunn Vågsvoll er lærer ved Oasen skole Vågsbygd. Her i samtale med daglig leder for Oasen-skolene, Øyvind Haugland. Alle foto: Torhild Knutsen

Ingunn Vågsvoll har jobbet flere år som lærer i offentlig skole. De siste ni årene har hun jobbet ved Oasen skole. – Det å ha de kristne verdiene med meg på jobb, gjør at jeg kan møte elevene mine med hele meg.

Ellen Marie Usland er mor til en elev ved skolen. Hun kunne fortelle om gode skoledager for barnet sitt. – På Oasen skole opplever vi at alle blir sett, de ansatte har noe ekstra med seg i møte med elevene, de er virkelig opptatt av hver enkelt elev.  – Det faglige er også viktig, og der opplever jeg at Oasen skole er veldig dyktige. 

Øyvind hadde også en prat med tidligere elev ved en Oasen skole, Fredrik Brekke. Han opplevde at han ikke helt mestret skolehverdagen i barneskolen, men da han begynte på ungdomsskolen byttet han til Oasen skole. – Skolehverdagen på Oasen skole var mye bedre. Årene jeg fikk på Oasen skole gjorde meg trygg på at jeg kunne mestre også videre studier, og i dag har jeg en bachelor og er i jobb. 

Rektor Leif-Otto fortalte hvorfor han ønsket å være med på oppstarten av en kristen friskole i Vågsbygd. – Da den offentlige skolen bestemte endringer i hvordan elever forholder seg til feks skolegudstjenester til jul, opplevde jeg at verdier som har vært holdt høyt i vårt samfunn ble endret så mye at man ble utydelig.

Prosjektleder i Oasen-skolene, Terje Tesaker Hystad, fortalte at man jobber med flere aktuelle bygg for fremtidig skoleplassering i Vågsbygd. – Vi jobber mot en permanent plassering av skolen fra høsten 2021.

En far i salen deler uoppfordret sin sønns ord etter at han hadde gått en liten stund på Oasen skole Vågsbygd. Sønnen hans hadde uttalt – På Oasen skole blir jeg sett. 

Til alle som er interessert i skoleplass ved skolen:

HER kan du søke skoleplass for ditt barn, vi har løpende opptak. Ta gjerne også kontakt med rektor Leif-Otto på telefon 911 18 443, mail: leif.otto.natvig@oasenskole.no eller send oss melding via Messenger. Vi avtaler gjerne en besøksdag slik at ditt barn kan se hvordan vi har det på Oasen skole Vågsbygd.

Andre nyheter

Featured image for “Vi gleder oss!”

Vi gleder oss!

1. januar 2022 er vi formelt sett Oasen skole Grenland, og det gleder vi oss over! Oasen skole Grenland er…

23.11.2021

Grenland
Featured image for “Informasjon vedrørende Koronavirus”

Informasjon vedrørende Koronavirus

22.11.2021 Oppdaterte datoer for drop-in vaksine for elever over 12 år som ikke har fått første dose: Tidspunkt HER. ——————————————————————————————————————————–…

18.11.2021

Birkelid
Featured image for “Toftelandsveien stengt 01.11. kl. 09:00 til 02.11 kl.14:00, gratis tilbud for syklister”

Toftelandsveien stengt 01.11. kl. 09:00 til 02.11 kl.14:00, gratis tilbud for syklister

Informasjon fra AKT:Grunnet støping av fundament til ny bru på E 39, stenges sykkelvei på Toftelandsveien fra 01.11. kl. 09:00…

30.10.2021

Birkelid
Featured image for “Høstfest på Oasen skole Vågsbygd”

Høstfest på Oasen skole Vågsbygd

Endelig kunne vi samle elever og foresatte til et hyggelig treff etter skoletid. Ekstra hyggelig synes vi det var at…

20.10.2021

Oasen-skolene
Featured image for “Å bety noe for andre”

Å bety noe for andre

Endelig kunne vi møtes igjen, både elever, lærere, foreldre og øvrig familie, til en fantastisk ettermiddag i nydelig høstsol og…

02.10.2021

Birkelid
Featured image for “Misjonsdagen”

Misjonsdagen

På torsdag 30.09.21 er det misjonsdag. Det er ein dag der vi samlar inn  pengar til ein organisasjon på Filippinene…

28.09.2021

Birkelid
Featured image for “Overnattingstur for 6. og 7. trinn”

Overnattingstur for 6. og 7. trinn

Sommeren holdt taket til langt ut i september i år. Det var 6.og 7.klasse ekstra glade for da de dro…

26.09.2021

Vågsbygd
Featured image for “God start på skoleåret – ballspill, bading, uteskole!”

God start på skoleåret – ballspill, bading, uteskole!

Vi skriver september på kalenderen men i år ser ikke sommeren ut til å ville gi slipp her i Mandal.…

09.09.2021

Mandal
Featured image for “Vennesla Tidende har besøkt oss”

Vennesla Tidende har besøkt oss

Skolen vår har doblet elevtallet og nær tredoblet lærerstaben dette skoleåret. Det har den lokale avisen fått meg seg. Har…

07.09.2021

Vennesla
Til bloggen