Påskehilsen fra Oasen skole Strømme

Det har vært noen helt annerledes uker både på skolen og i verden nå fram mot påske. Det er rart å se en tom, stille skole på en vanlig hverdag! Heldigvis har vi mange mulighet til å “treffe” elevene digitalt, selv om det langt fra er det samme som å treffe dem “live”. Alle ansatte har måtte tenke nytt på så mange måter, og mye nytt er lært. Gjennom foreldreundersøkelsen og samtaler med dere ser vi at vi i stor grad har funnet gode strukturer for hjemmeundervisning, og det er vi glade for! For elevene har det også vært en annerledes hverdag, og vi er imponert over innsatsen til både ansatte, elever og foreldre som må ha skole på en helt ny måte! 

Med daglige møter i Hangouts meet, telefonsamtaler og på andre måter har lærerne vært i kontakt med både elever og foreldre. Det gjennomføres både undervisning, lunsjprater, leker, samtaler mm. via ulike digitale hjelpemidler. Det er viktig for oss at også det sosiale i så stor grad som mulig blir opprettholdt. Et mål for skolen er at det skal være like lett som vanlig å ta kontakt om det er behov for det både i forhold til faglige og andre utfordringer. På skolens hjemmeside ligger det også informasjon om andre steder en kan henvende seg ved behov. Etter påske vil helsesykepleier Inger Anne Undheim være mer tilgjengelig igjen. Hennes telefonnummer ligger også på hjemmesiden. 
Alle elevene har i dag fått en påskehilsen fra skolen i form av en film. Der har også påskens gode budskap til oss mennesker en sentral plass. Det er godt å kunne støtte seg på en Gud som vil være der sammen med oss i både gode og krevende tider! Filmen kan alle dere andre også se her nå. (Og så må det sies at vi er mange som har vært godt utenfor komfortsonen i forhold til å se seg selv på film de siste ukene!)
Både skolens ledelse og FAU ønsker å takke dere foreldre for innsatsen dere har gjort disse ukene! Det er krevende å skulle håndtere mange ulike oppgaver samtidig, så tusen takk!
Så fort vi får informasjon fra regjeringen (sannsynligvis tirsdag 7. april), vil det komme informasjon om hvordan det blir i forhold til skole etter påskeferien. 
Da vil vi ønske dere alle en velsignet god påskehøytid, og så gleder vi oss til å treffe alle igjen etterhvert!