Er du vår neste rektor i Grenland?

Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som brenner for at barn og unge skal få en optimal start på livet. Du ønsker å bygge en skole med høy faglig kvalitet, du har et kristent livssyn, og du ønsker å formidle kristne verdier til mennesker rundt deg,i tråd med skolens formål og verdier.

Du liker å jobbe selvstendig og i team, og du er glad i å legge til rette for dine medarbeideres arbeidshverdag. Du er ikke redd for å ta ansvar eller å forholde deg til andre ledere og aktører som skolen skal samarbeide med.

Erfaring fra ledelse med personalansvar, samt erfaring fra skoledrift er en fordel. Godkjent pedagogisk utdannelse er viktig, og gjennomført rektorutdanning vil også kunne bli tillagt vekt.

Som rektor vil du også jobbe i team med alle Oasen-rektorene. Dette vil gi deg et varmt og godt kollegafellesskap som både kan støtte og hjelpe til når det trengs.

Du må også kunne gi til tilslutning til skolens etiske verdier og retningslinjer.

Rektor rapporterer til skolens styreleder.

Vi kan tilby:

  • En visjon- og verdibasert arbeidsplass
  • Støttende arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale etter et markedsbasert lønnssystem
  • Statens pensjonskasse som pensjonsordning (SPK)

Stillingen har tiltredelse 19. april 2022, eller annen avtalt dato som kan passe for både skolen og ny rektor. 

Om arbeidsgiver (Se video om Oasen skole HER).

Oasen skole Grenland er en kristen friskole, godkjent under friskoleloven i Norge. Skolen ble startet i Skien som Grenland Kristne skole i 2011 og vil fra 01.01.2022 bli innlemmet i et nettverk av Oasen-skoler i Sør-Norge. Oasen skole holding står bak alle Oasen-skolene, noe som også inkluderer støtte, oppfølging og fellestjenester til alle skolene.

Kontaktperson for stillingen: oyvind.haugland@oasenskole.no / Mobil 952 03 777.

Link til søknadsskjema HER.

Søknadsfrist: Snarest